Sügisõhtute tujukas ilmas on mõnus keskenduda heale söögile, mille vaaritamiseks tuleb varuda pooltunnist pisut enam aega.

Sea sisefilee kartulikroketite, õuna-tšilli tšatni ja veinikastmega   Kogus: kahele Valmistamisaeg: 45 minutit   Keerukam ja pisut aeganõudvam roog, mis on igati vaeva väärt. 300 g seasisefileed Kartulikroketid: 500 g kartuleid 50 g kodujuustu 1 muna 1,5 spl nisujahu riivsaia Õunatšatni: 2 õuna Vastavalt maitsele: suhkrut tšillit ja küüslauku soola ja pipart Veinikaste: 1 sibul 50 g rammusat veisepuljongit 50 g punast veini Maitsestamiseks: soola, pipart, suhkrut, rosmariini   Alusta kartulikroketitest. Koori kartulid, keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Seejärel tambi kartulid pudruks. Peenema konsistentsi saamiseks mikserda läbi, sega sisse kodujuust, muna ja nisujahu. Vormi saadud massist kuulikesed, veereta neid riivsaias ja küpseta fritüüris 3-4 minutit, kuni kroketid on saavutanud ilusa küpse värvi. Õunatšatni valmistamiseks koori õunad, eemalda südamikud. Lõika õuntest kuubikud, pane koos vähese vee ja suhkruga keema. Lisa ülejäänud maitseained ja keeda, kuni õunad on pehmemad ning segu paksenenud. Veinikastmeks pruunista kuumal pannil sibul, lisa veisepuljong ja punane vein. Auruta madalal kuumusel ca 10 minutit. Lisa juurde maitseained ja keeda veel kümmekond minutit madalal kuumusel, kuni kaste on paksenenud. Prae seasisefilee kuumal pannil kahelt poolt, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta 8-10 minutit 180kraadilises ahjus. Loe artiklit edasi ajakirjast Mari. Tellimisinfo leiad siit Sügisõhtute tujukas ilmas on mõnus keskenduda heale söögile, mille vaaritamiseks tuleb varuda pooltunnist pisut enam aega. web hosting services top

Kodus nagu restoranis

Retseptid: Aleksandr Abolin, restoran Fredo; Fotod: Lauri Laan

Sügisõhtute tujukas ilmas on mõnus keskenduda heale söögile, mille vaaritamiseks tuleb varuda pooltunnist pisut enam aega.

Sea sisefilee kartulikroketite, õuna-tšilli tšatni ja veinikastmega
 

Kogus: kahele

Valmistamisaeg: 45 minutit

 

Keerukam ja pisut aeganõudvam roog, mis on igati vaeva väärt.


300 g seasisefileed

Kartulikroketid:

500 g kartuleid

50 g kodujuustu

1 muna

1,5 spl nisujahu

riivsaia

Õunatšatni:

2 õuna

Vastavalt maitsele:

suhkrut

tšillit ja küüslauku

soola ja pipart

Veinikaste:

1 sibul

50 g rammusat veisepuljongit

50 g punast veini

Maitsestamiseks:

soola, pipart,

suhkrut, rosmariini

 

Alusta kartulikroketitest. Koori kartulid, keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Seejärel tambi kartulid pudruks. Peenema konsistentsi saamiseks mikserda läbi, sega sisse kodujuust, muna ja nisujahu. Vormi saadud massist kuulikesed, veereta neid riivsaias ja küpseta fritüüris 3-4 minutit, kuni kroketid on saavutanud ilusa küpse värvi.

Õunatšatni valmistamiseks koori õunad, eemalda südamikud. Lõika õuntest kuubikud, pane koos vähese vee ja suhkruga keema. Lisa ülejäänud maitseained ja keeda, kuni õunad on pehmemad ning segu paksenenud.

Veinikastmeks pruunista kuumal pannil sibul, lisa veisepuljong ja punane vein. Auruta madalal kuumusel ca 10 minutit. Lisa juurde maitseained ja keeda veel kümmekond minutit madalal kuumusel, kuni kaste on paksenenud. Prae seasisefilee kuumal pannil kahelt poolt, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta 8-10 minutit 180kraadilises ahjus.

Kodus nagu restoranis

Loe artiklit edasi ajakirjast Mari. Tellimisinfo leiad siit
Sügisõhtute tujukas ilmas on mõnus keskenduda heale söögile, mille vaaritamiseks tuleb varuda pooltunnist pisut enam aega.
Kodus nagu restoranis
easy to use best web hosting companies solutions provided by best hosting companies uk with reasonable time websites design, for website hosting in UK you may want to look at list web hosting best top 5 uK present some choices, which offer topping quality web hosting in UK. top website hosting review hosting web best service quality becomes good web hosting great solutions for your needs. which web hosting is best good recommend top review of best web hosting top suggest good web hosting provider hea teada kodulehe valmistamine aara.ee ja lisaks tasub kodulehe tegemise kohta lugeda kodulehe valmistamine
Kodus nagu restoranis
HOOAEG

 


© Copyright

Ajakiri Mari on autorikaitse objekt ning selles avaldatud materjalide kasutamine ilma väljaandja kirjaliku nõusolekuta on keelatud.

  

 

Rubriigid               

Naised ja elu

Mood ja ilu

Heaolu ja tervis

Söök-jook

Elustiil

Toimetus   

Ajakiri Mari

Tellimisest

Reklaam

Kontaktandmed

Võta ühendust

Kontakt

Ajakiri Mari

671 21 30

Merivälja tee 1
11911 Tallinn